קנדידה בקיבה

הקדמה: מהי קנדידה?

קנדידה היא סוג של שמרים שעלולים להוביל לצמיחת יתר במעיים.

קנדידה היא סוג של שמרים שעלולים להוביל לצמיחת יתר במעיים. זה ידוע גם בשם קנדידה והוא גורם לזיהומים בפה, בגרון, בנרתיק ובעור. קנדידה פוגעת יותר בנשים מאשר בגברים.

קנדידה היא פטרייה שיכולה לחיות על העור, הפה והמעיים. זה נמצא לעתים קרובות בנרתיק של נשים.

קנדידה היא סוג של פטרייה שיכולה לחיות על העור, הפה והמעיים. גופו של אדם בריא יכיל באופן טבעי מעט קנדידה, אך הוא לא אמור לצמוח יתר על המידה או להגיע לרמות גבוהות מספיק כדי לגרום לתסמינים כלשהם. קנדידה יכולה להימצא גם בנרתיק של נשים.

צמיחת יתר של קנדידה מתרחשת כאשר יש יותר מדי תאי קנדידה והם מתחילים לתפוס יותר מקום ממה שהם צריכים. זה גורם לחוסר איזון בגוף כמו גם לתסמינים כגון:

-דלקות שמרים בנרתיק

קיכלי (כתמים לבנים בפה)

-שִׁלשׁוּל

-נפיחות

הקדמה – מהי קנדידה?

קנדידה היא סוג של שמרים הגדלים במעיים. זהו אחד מסוגי השמרים הנפוצים ביותר הגורמים לזיהום בבני אדם.

קנדידה אינה זיהום כשלעצמו, אך היא עלולה לגרום לזיהומים אחרים אם היא מתפשטת לחלקים אחרים בגוף.

זה יכול להימצא במקומות שונים על הגוף שלך, כולל הפה, הגרון, הנרתיק ופי הטבעת.

פטריית הקנדידה אינה גורמת בדרך כלל לבעיות עבור אנשים בריאים אם היא נשארת במעיים ואינה מתפשטת לחלקים אחרים בגוף. עם זאת, כאשר קיימים גורמים מסוימים (כגון סוכרת בלתי מבוקרת), הקנדידה עלולה לצמוח ללא שליטה ולגרום לזיהומים או מחלות אחרות.

קנדידה היא סוג של שמרים שיכולים לגדול בגוף ולגרום לזיהום.

קנדידה היא פטרייה אמיתית, והיא חיה במעיים. זה לא מזיק לבני אדם כשהוא ברמה נמוכה, אבל כשהוא צומח ללא שליטה, זה יכול לגרום לבעיות בריאותיות.

דלקות קנדידה נגרמות בדרך כלל על ידי צמיחת יתר של שמרי קנדידה בדרכי המעיים או הנרתיק. כאשר זה קורה, הם משחררים אנזימים הפוגעים בתאים המצפים את המעיים והנרתיק.

2. את נוטלת יותר מדי גלולות למניעת הריון

קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בפה ובשאר חלקי הגוף. זה יכול לגרום לבעיות אם זה גדל יותר מדי, כמו זיהום.

קנדידה יכולה לגדול אם אתה נוטל יותר מדי גלולות למניעת הריון, או אם יש לך בעיה עם המערכת החיסונית שלך.

תסמינים של קנדידה כוללים:

-התכווצויות בטן כואבות

-נפיחות

-גז ועצירות

-קלקול קיבה או בחילות

-שִׁלשׁוּל

יש לנו מספר תרופות שידועות כגורמות לזיהומי שמרים. אלה כוללים אנטיביוטיקה, גלולות למניעת הריון ותרופות לסוכרת.

גלולות למניעת הריון וקנדידה: קנדידה היא פטריה שעלולה לצמוח בגוף כאשר יש צמיחת יתר של שמרים. זה יכול לקרות כתוצאה מנטילת אנטיביוטיקה או גלולות למניעת הריון. גלולות למניעת הריון מכילות לעיתים קרובות גם סוג של אסטרוגן שעלול להוביל לצמיחת שמרים בגוף.

גלולות למניעת הריון וזיהום שמרים: קנדידה היא סוג אחד של פטריות שעלולות לגרום לזיהומי שמרים. גלולות למניעת הריון נמצאו כמגבירות את הסיכון לפתח זיהום זה מכיוון שהן מכילות אסטרוגן, אשר הוכח כמגביר את הסיכון למצב זה.

גלולות וזיהומי שמרים: ישנן תרופות רבות המוכרות

3. אתה נוטל משככי כאבים אופיאטים במשך יותר מ-3 ימים ברציפות

קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בפה, בדרכי המעיים ובנרתיק. זוהי צורה של פטרייה. צמיחת יתר של קנדידה יכולה לגרום לתסמינים רבים ושונים. אחד התסמינים הנפוצים ביותר הוא בעיות קיבה.

הסוג הנפוץ ביותר של קנדידה בקיבה נקרא קנדידה אלביקנס. אם אתה נוטל משככי כאבים אופיאטים במשך יותר מ-3 ימים ברציפות וחווית בעיות קיבה, זה עשוי להיות סימן שיש לך זיהום מקנדידה אלביקנס או סוגים אחרים של שמרי קנדידה כגון C. glabrata או C. tropicalis

קנדידה בקיבה היא זיהום שמרים שעלול להיגרם על ידי אופיאטים, שהם סוג של משככי כאבים. אופיאטים גורמים לקנדידה בקיבה מכיוון שהם מדכאים את מערכת החיסון ומקשים על הגוף להדוף זיהומים.

אם אתה נוטל משככי כאבים אופיאטים במשך יותר מ-3 ימים ברציפות, עליך לדבר עם הרופא שלך לגבי בדיקת קנדידה בקיבה, מכיוון שזו יכולה להיות אחת מתופעות הלוואי של אופיאטים.

תוכן עניינים

דילוג לתוכן